Logos Multilingual Portal

Select Language[ No Biography for this Author ]

besoj që me kalimin e kohës të meritojmë që të mos ekzistojnë qeveritë
dyshimi është një prej emrave të zgjuarsisë
edhe atij, si të gjithë njerëzve të tjerë, i qëlloi të jetojë në kohë të këqija
ferri dhe parajsa më duken të sproporcionuar. Veprimet e njerëzve nuk meritojnë kaq shumë
futbolli është popullor sepse budallallëku është pupollor
kam bërë gjynahun më të madh që mund të bëhet : nuk kam qenë i lumtur
ku shkon Ivan? Po shkoj në Minsk. Gënjen Ivan! Më thua që po shkon në Minsk që unë të mendoj se po shkon në Moskë, por në të vërtetë po shkon në Minsk. Gënjen Ivan!
kur fle harron vetvehten. Kur zgjohesh e kujton sërish
libri është një nga mundësitë e lumturisë që kemi ne njerëzit
mbase etika është një shkencë e zhdukur në të gjithë botën. S\'ka gjë, do të na duhet ta krijojmë edhe një herë
në përgjithsi, çdo vend ka gjuhën që meriton
nuk kam menduar kurrë, duke shkruar, që t\'i afrohem popullit. Të them të drejtën nuk kam menduar kurrë t\'i afrohem ndokujt
origjinalja është tradhëtimi i përkthimit
për disa komunistë, nëse je antikomunist, të quajnë menjëherë fashist. Kjo është e pakuptueshme; është si të pohosh se po të mos jesh katolik je mormon
për fat të keq në moshën tetëdhjetëvjeçare mund të jesh i dashuruar. Në fakt shkruaj pikërisht për ta hequr mendjen nga dashuria
sa zgjat brerja e ndërgjegjes, zgjat faji
të duash armikun tënd (siç na kërkon Ungjilli) nuk është diçka prej njerëzish të vdekshëm, por prej ëngjëjsh
të gjitha fjalët kanë qënë dikur neologjizma
të sistemosh një bibliotekë është një mënyrë e heshtur e ushtrimit të artit të kritikës
vdekja është një jetë e jetuar. Jeta është një vdekje që vjen